Trustpilot
Fri fragt ved køb over 399 kr.

HANDELSVILLKOR

ALLMÄN INFORMATION

Séduisante ägs av World of Beauty
Prins Christians Kvarter 26
7000 Fredericia
CVR-nr: 41732237
Telefon: 26200045
E-post: Info@wofc.dk

BETALNING

World of Beauty accepterar betalning med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Anyday, Banköverföring. Betalning dras först från ditt konto när varan skickas. Alla belopp är i DKK. danska kronor och inkl. MOMS.

LEVERANS

World of Beauty strävar efter att skicka beställningar som görs före kl. 12.00 samma dag, beställningar skickas sedan nästa arbetsdag.
Vi skickar till hela Danmark. Fraktpriset är gratis. Varorna kommer att levereras till den leveransadress som anges vid beställning om inte annat överenskommits.
Dina varor kan skickas med PostNord, DAO, Bring eller GLS.
OBS: Om det inte finns plats på leveransstället, kommer ditt paket att flyttas till närmaste leveranspunkt, vilket du kommer att meddelas om. Kontakta kundtjänst om problem uppstår.
Varorna levereras varje vardag. Din vara kommer att levereras 1-3 arbetsdagar efter beställning.
För vissa varor gäller särskilda leveransvillkor. Villkoren kommer att anges specifikt före köp av dessa artiklar.

KLAGORÄTT

En 2-årig reklamationsrätt beviljas i enlighet med den danska köplagen. Vår reklamationsrätt gäller material- och/eller tillverkningsfel. Du kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller rabatt på priset, beroende på den specifika situationen. Reklamationen gäller inte fel eller skador som begåtts av felaktig hantering av produkten/tjänsten. Du måste reklamera i ”skälig tid” efter att du upptäckt felet/felet. World of Beauty kommer att täcka returkostnader i rimlig omfattning.
Läs mer om din rätt att göra ett klagomål på den danska konkurrens- och konsumentstyrelsens hemsida.
Vid retur, reklamationer och utnyttjande av ångerrätten ska varan skickas till:
Skönhetens värld
Prins Christians Kvarter 26
7000 Fredericia
Försändelser tas inte emot pr. postförskott.

ÅTERBETALNING

Vid återbetalning vänligen bifoga bankuppgifter i form av reg.nr. och kontonummer så att det avtalade beloppet kan överföras. Uppgifterna kan lämnas utan risk per. post eller annan elektronisk form eftersom det inte är känslig information och endast kommer att användas för vår fullgörande av återbetalningen.

RETURPOLICY

Det finns 14 dagars full returrätt på varor köpta i vår webshop.
Perioden räknas från den dagen;
– Där du tar emot beställningen.
Får den sista varan i fysisk besittning när det gäller en överenskommelse om flera olika artiklar, beställda i en beställning, men levererade individuellt eller i flera omgångar.
Får sista partiet, eller sista delen i fysisk besittning, vid avtal om leverans av varor bestående av flera partier/delar.
– Det första föremålet i fysisk besittning vid regelbunden leverans av varor under en angiven period.
Returkostnader måste du stå för.
Avbeställning ska anmälas till oss senast 14 dagar efter köpet och från avbokning ska du returnera försändelsen inom 14 dagar efter. Beskedet ska ske pr. mail till Info@wofc.dk. I meddelandet ska du tydligt ange att du vill utnyttja din ångerrätt. Om du vill skicka tillbaka varan till oss ska du fylla i det bifogade returformuläret och skicka varan till:
Skönhetens värld
Prins Christians Kvarter 26
7000 Fredericia
Du kan inte ångra dig genom att helt enkelt vägra ta emot varan utan att ge tydligt besked.

100 DAGARS NÖJDHETSGARANTI

För att vara berättigad till vår fördelaktiga nöjdhetsgaranti måste du uppfylla följande villkor för att få tillbaka dina pengar:

  • Våra produkter är inte utformade för att behandla, bota eller förebygga några medicinska tillstånd, sjukdomar eller åkommor, och ska inte tolkas som ett mirakelmedel. Använd produkten under den tidsperiod vi rekommenderar för att se om den hjälper dig, eftersom resultaten kan variera från person till person.
  • Vi erbjuder en återbetalning enligt nöjdhetsgarantin i förhållande till den rekommenderade tidsperioden som produkten måste användas som ett minimum. Det betyder att om vi rekommenderar att du tar en produkt i minst 3 månader, erbjuder vi endast återbetalning för 3 månaders innehåll. Detsamma gäller för produkter där vi rekommenderar att använda den i 10 dagar, 28 dagar också fortfarande. Produkten ska användas i minst 3 månader om inget annat anges.
  • Garantin gäller endast första gången du köper produkten. Så om du köper produkten, och senare väljer att köpa produkten igen, gäller inte nöjd-garantin, då vi betraktar ett ytterligare köp som ett åtagande att subventionen lever upp till dina förväntningar.
  • Nöjdhetsgarantin gäller endast priset på produkten på inköpsdagen och täcker inte andra kostnader som t.ex. leverans

NÖJDHETSGARANTIN TÄCKER INTE

  • Om föremålet har skadats på grund av underhåll
  • Om föremålet har använts för ett ändamål som det inte var avsett för
  • Om köpet är ett företagsköp. Nöjdhetsgaranti gäller endast privatpersoner.
  • Séduisante ansvarar inte för indirekta skador eller följdskador orsakade av dig eller tredje part.

VAROR FÖRUTOM ÅNGERRÄTTEN

Följande produkttyper ingår inte i ångerrätten:
– Produkter som är tillverkade enligt konsumentens specifikationer eller har en tydlig personlig touch.
– Förseglade varor som av hälsoskydds- eller hygienskäl inte lämpar sig för retur och där förseglingen bryts efter leverans.
Varor som på grund av sin natur blir oupplösligt blandade med andra vid leverans.
Föremål där förseglingen är bruten.
– Utfört icke-finansiella tjänster om tillhandahållandet av tjänsten har påbörjats med konsumentens uttryckliga samtycke i förväg och erkännande av att ångerrätten upphör när tjänsten är helt slutförd.
– Leverans av digitalt innehåll som inte levereras på fysiskt medium, om utförandet har påbörjats med konsumentens i förväg uttryckliga samtycke och erkännande därav, att han eller hon därmed förlorar sin ångerrätt.
Tidningar, tidskrifter eller tidskrifter, dock exklusive prenumerationsavtal för sådana publikationer.
– Avtal ingångna på offentlig auktion.
Varor som försämras eller blir snabbt föråldrade.

LÄMNA TILLBAKA

Du måste returnera din beställning utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar efter att du har utnyttjat din ångerrätt. Du måste stå för de direkta kostnaderna för att returnera. När du returnerar ansvarar du för att varan är ordentligt packad. Du måste bifoga en kopia av orderbekräftelsen i paketet. Expeditionen går snabbare om du även fyller i och bifogar vårt Avbokningsformulär.
Du står för risken för varan från tidpunkten för leverans av varan tills vi mottagit returen.
Vi tar inte emot paket skickade med post. postförskott.

VARANS SKICK VID RETUR

Du ansvarar endast för eventuell försämring av varans värde, som beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och hur den fungerar. Du kan med andra ord prova varan som om du provade den i en fysisk butik.
Om varan är testad utöver vad som beskrivs ovan anses den vara använd. Vilket innebär att du vid hävning av köpet endast får tillbaka en del eller inget av köpesumman, beroende på varans kommersiella värde vid tidpunkten för mottagandet – av returen. För att få tillbaka hela köpesumman måste du alltså prova varan utan att faktiskt använda den.

ÅTERBETALNING

Om du ångrar ditt köp får du självklart det belopp du har betalat till oss i retur.
Vid en nedskrivning som du ansvarar för dras detta köpbelopp.
Vid utövande av ångerrätten kommer alla betalningar som erhållits från dig, inklusive leveranskostnader (exklusive extra kostnader på grund av ditt val av annan leveransform än den billigaste standardleveransformen som vi erbjuder), att återbetalas utan onödigt dröjsmål och inom 14 dagar från det datum då vi har fått besked om ditt beslut att utöva ångerrätten. Återbetalningar görs med samma betalningsmedel som du använde för den ursprungliga transaktionen, om du inte uttryckligen har kommit överens om något annat.
Vi kan hålla inne återbetalningen tills vi har fått varan i retur, såvida du inte tidigare har tillhandahållit dokumentation om att du har returnerat den.

MÖJLIGHET ATT ÖVERKLAGA

Ett klagomål på en vara eller tjänst kan lämnas till Centrum för reklamationslösning, House of Boards, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klaga till Centrum för klagomålslösning via Klagomålsportalen för Nämndens hus.
Länk: Klagomålsportal för styrelsernas hus
Om du är en konsument som bor i ett annat EU-land kan du ange ditt klagomål i EU-kommissionens klagomålsplattform online.
Plattformen finns här: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Om du lämnar in ett klagomål här måste du ange vår e-postadress: Info@wofc.dk
Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
MINI KURV

Din vogn er tom.

Return To Shop

Tilføj en besked til din ordre: Rediger ordrebemærkning
Add A Gift Wrap
Estimeret forsendelse
Tilføj en kupon

POWER SERUM SET

Only 799 kr

TILFØJ TIL KURV

Estimeret forsendelse

Tilføj en kupon

Kuponkoden fungerer på betalingssiden