Trustpilot
Fri fragt ved køb over 399 kr.

LÄMNA TILLBAKA

Det finns 14 dagars full returrätt på varor köpta i vår webshop.

Perioden räknas från den dagen;
– Där du tar emot beställningen.
Får den sista varan i fysisk besittning när det gäller en överenskommelse om flera olika artiklar, beställda i en beställning, men levererade individuellt eller i flera omgångar.
Får sista partiet, eller sista delen i fysisk besittning, vid avtal om leverans av varor bestående av flera partier/delar.
– Det första föremålet i fysisk besittning vid regelbunden leverans av varor under en angiven period.
Avbeställning ska anmälas till oss senast 14 dagar efter köpet och från avbokning ska du returnera försändelsen inom 14 dagar efter. Beskedet ska ske pr. mail till Info@wofc.dk. I meddelandet ska du tydligt ange att du vill utnyttja din ångerrätt. Om du vill skicka tillbaka varan till oss ska du fylla i det bifogade returformuläret och skicka varan till:
Skönhetens värld
Prins Christians Kvarter 26
7000 Fredericia
Du kan inte ångra dig genom att helt enkelt vägra ta emot varan utan att ge tydligt besked.

VAROR FÖRUTOM ÅNGERRÄTTEN

Följande produkttyper ingår inte i ångerrätten:
– Produkter som är tillverkade enligt konsumentens specifikationer eller har en tydlig personlig touch.
– Förseglade varor som av hälsoskydds- eller hygienskäl inte lämpar sig för retur och där förseglingen bryts efter leverans.
Varor som på grund av sin natur blir oupplösligt blandade med andra vid leverans.
Föremål där förseglingen är bruten.
– Utfört icke-finansiella tjänster om tillhandahållandet av tjänsten har påbörjats med konsumentens uttryckliga samtycke i förväg och erkännande av att ångerrätten upphör när tjänsten är helt slutförd.
– Leverans av digitalt innehåll som inte levereras på fysiskt medium, om utförandet har påbörjats med konsumentens i förväg uttryckliga samtycke och erkännande därav, att han eller hon därmed förlorar sin ångerrätt.
Tidningar, tidskrifter eller tidskrifter, dock exklusive prenumerationsavtal för sådana publikationer.
– Avtal ingångna på offentlig auktion.
Varor som försämras eller blir snabbt föråldrade.

LÄMNA TILLBAKA

Du måste returnera din beställning utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar efter att du har utnyttjat din ångerrätt. Du måste stå för de direkta kostnaderna för att returnera. När du returnerar ansvarar du för att varan är ordentligt packad. Du ska bifoga orderbekräftelsen och retursedeln ifylld i paketet. Expeditionen går snabbare om du fyller i och bifogar vårt Avbokningsformulär.
Du står för risken för varan från tidpunkten för leverans av varan tills vi mottagit returen.
Vi tar inte emot paket skickade med post. postförskott.

VARANS SKICK VID RETUR

Du ansvarar endast för eventuell försämring av varans värde, som beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och hur den fungerar. Du kan med andra ord prova varan som om du provade den i en fysisk butik.
Om varan är testad utöver vad som beskrivs ovan anses den vara använd. Vilket innebär att du vid hävning av köpet endast får tillbaka en del eller inget av köpesumman, beroende på varans kommersiella värde vid tidpunkten för mottagandet – av returen. För att få tillbaka hela köpesumman måste du alltså prova varan utan att faktiskt använda den.

ÅTERBETALNING

Om du ångrar ditt köp får du självklart tillbaka det belopp du har betalat till oss.
Vid en nedskrivning som du ansvarar för dras detta köpbelopp.
Vid utövande av ångerrätten kommer alla betalningar som erhållits från dig, inklusive leveranskostnader (exklusive extra kostnader på grund av ditt val av annan leveransform än den billigaste standardleveransformen som vi erbjuder), att återbetalas utan onödigt dröjsmål och inom 14 dagar från det datum då vi har fått besked om ditt beslut att utöva ångerrätten. Återbetalningar görs med samma betalningsmedel som du använde för den ursprungliga transaktionen, om du inte uttryckligen har kommit överens om något annat.
Vi kan hålla inne återbetalningen tills vi har fått varan i retur, såvida du inte tidigare har tillhandahållit dokumentation om att du har returnerat den.

MÖJLIGHET ATT ÖVERKLAGA

Ett klagomål på en produkt eller tjänst kan lämnas till Centrum för reklamationslösning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klaga till Centrum för klagomålslösning via Klagomålsportalen för Nämndens hus.
Länk: Klagomålsportal för styrelsernas hus
Om du är en konsument som bor i ett annat EU-land kan du ange ditt klagomål i EU-kommissionens klagomålsplattform online.
Plattformen finns här: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Om du lämnar in ett klagomål här måste du ange vår e-postadress: Info@wofc.dk
Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
MINI KURV

Din vogn er tom.

Return To Shop

Tilføj en besked til din ordre: Rediger ordrebemærkning
Add A Gift Wrap
Estimeret forsendelse
Tilføj en kupon

POWER SERUM SET

Only 799 kr

TILFØJ TIL KURV

Estimeret forsendelse

Tilføj en kupon

Kuponkoden fungerer på betalingssiden